Blog : Print

Felicibum

Felicibum

Voor Felicibum heb ik een logo en visitekaartjes ontworpen.

Claves Advocaten

Claves Advocaten

Claves Advocaten is een advocaten bureau gevestigd in Leiden, bestaande uit 5 advocaten. Zij richten zich op o.a. arbeidsrecht, letselschade, belastingrecht en ondernemingsrecht. Voor Claves Advocaten heb ik de huisstijl en website ontworpen.

Feats

Feats

Vanuit de passie voor fietsen is FEATS ontstaan. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zoiets heerlijks als fietsen. Dit uiteraard wel op stijlvolle en modieuze fietsen. Waarbij elegantie eraf spat door een mix van eenvoud, ontwerp en kleuren.

J & C Advies

J & C Advies

J & C Advies geeft advies en coaching voor (startende) ondernemers. Bij J & C Advies kun je terecht voor begeleiding van een idee tot een plan (voor de start) én van een plan tot een onderneming (na de start). Of je nu op zoek bent naar een goed werkbaar ondernemingsplan, een persoonlijke sparringpartner of leerzame klassikale workshops.

Spider Permission Management

Spider Permission Management

Spider is een unieke applicatie waarmee je eenvoudig in een SharePoint Farm je permissies over Sites kunt beheren. Je kunt het gebruiken om over SharePoint permissies te rapporteren, en zicht te houden op je SharePoint Farm’s gezondheid. Via security monitoring kun je preventief veranderingen op je SharePoint Farm volgen.

Print Design

Print Design

Verschillende opdrachten waar Kirpunt ook graag aan werkt. Mocht je ook een opdracht of leuk idee hebben neem dan contact met mij op!